Idag är det den …

… stora bededagen i Danmark, det innebär att vi är lediga då … de flesta av oss som jobbar i butiker, banker osv.

Jag vaknade ganska tidigt fast jag skulle kunna sova hela dagen om jag haft lust med det. Men det går inte. Huvudet är ”klart” igen, men kroppen den … den känns som om den blivit överkörd av en ångvält och fötterna de pulserar och känns stora som elefantfötter … ni vet känslan, va? Synd att min kropp stretar emot, för det är otroligt vackert väder ute, och det vore en perfekt dag att ta en promenad längs Helsingborgs hamn, men fötterna de skriker ”NEEEEJ!!!” Börjar kännas som om de vore The Bodyguard och hans pust och stön när jag föreslår ”mina” promenader.

Så nej, det blir slapp i soffan, medans tvättmaskinen sköljer upp alla miljoner kläder jag fått hem från Kina nu … åh, jag är så supernöjd med de alla och de passar perfekt, dock var det en söt liten blus som stramar lite över armarna, men inte så mycket att jag inte kan ha den. När det är klart ska det stykas snyggt och packas till lilla resväskan … för snart bär det iväg hem till Spanien, kan knappt vänta att få sätta mig på flygplanet … eller mest av allt, sätta nyckeln i ytterdörren och komma hem/in och slappa på balkongen ett tag innan jag går ut och säger hej till alla som jag ”känner”. Blir säkert Studio 68, och babblar med Fred och The Bodyguard, och äter god mat där.

Nu ska klädhögen tas om hand.

20160422_095523.jpg

#blogg100

53/100

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Idag är det den …

    • Det är ju det! Gillar som sagt inte gå runt att shoppa, så tur de här nätbutiker finns när jag verkligen vill ha … då blir det mycket på en gång. Och jag slipper slita på fötterna, de spars ju till andra promenader 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s