Tänk att man kan bli så …

… himla trött av mat. Mat får mig att vilja gå i ide några veckor … zzzzz … Men vet ni innan dess var det ju tvätt av mina nya kläder … och det var en kommentar som sa att jag kanske skulle visa upp de nya plaggen, men nu är det som så att jag är ingen modebloggare och tycker det känns lite larvigt att visa upp så där snyggt som alla unga 20-åringar gör …

Men här är i allafall en blus … (borde kanske öva på att posera lite, hålla in magen och så där som det görs i andra bloggar 😀  :-/ 😉 )

img_20160422_133324.jpg

… otroligt skönt väder …

20160422_132356.jpg

20160422_132343.jpg

… en minisöt blomma …

20160422_132212.jpg

… efter tvätt och torkning så var det dags att stryka … ni ser ju hur himla skrynklig denna klänning är, och så såg väl de flesta ut … tog lång tid så jag blev alldeles matt …

20160422_150516.jpg

… oc så hängdes de upp …

20160422_152047.jpg

… nu har jag fått beslutsångest av vad jag ska ta med till Espania …

Bäst jag tar en liten siesta … så kan ni kika på den här lilla snutten …

#blogg100

53/100

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Tänk att man kan bli så …

 1. Du är jättefin! Du ser ut att vara hämtad direkt från H&M reklam.Det är sant,ser riktigt proffsigt ut!
  Vilken fin trädgård.

  Gilla

  • Nja, syftade mer på ställningarna ”modebloggarna” har. Vet inte hur lång tid de tar med att få den där ”barbiekroppen”. Såg ett inlägg av någon norsk storbloggare hur mycket de putar, håller in, trycker ut och letar efter den perfekta bilden. Hon berättade sanningen om det hela. Jag blir själv svettig bara av att tänka på att göra det samma, var ork eller tid till det. 😉😂

   Liked by 1 person

 2. Snygg modebloggning! 🙂

  Stryker gör jag normalt aldrig, men den kryssning jag var på fick mig att frångå mina principer och jag strök för första gången på 100 år (nästan). Och det var precis som att cykla! Det är jag nämligen inte heller särskilt bra på… 😉

  Liked by 1 person

  • Bra … anledningen var att kineserna packar kläder som jag skrynklar till en servett till en liten boll … fanns ingen annat att göra. Inte ens tvätt och hänga upp dem snyggt på en lina utomhus. 😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s