Godmorgon …

… era rövare och banditer. Idag blir det nog en solig dag, och soligare kommer det att bli.

Angående förra inlägget, så känns det bra … bättre. Ibland bör man stanna upp och lyssna på kroppens signaler, innan det blir försent. Kanske inte så lätt alla gånger. Jag är iallafall glad att jag fick upp ögonen innan jag eventuellt sprungit i 550km/h och blivit till en flugskit på väggen.

Bör få färdig skyltningen idag … för jag har en misstanke att min stora beställning till butiken kommer snart … sen blir det försent.

Jobba bör man annars dör man, eller hur var det nu? 😉

20160425_191625.jpg

#blogg100

57/100

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Godmorgon …

  1. Att minnet påverkas av stress känner jag igen mig i. Hoppas att du kan få ordning på tillvaron. Låter spännande med skyltning. Jag tror det krävs en särskild begåvning för sånt (som jag inte har)

    Liked by 1 person

    • Ordning kommer jag få, har varit lite för mycket av allt möjligt bara under en tid. Tack o lov vet jag vad det handlar om, så jag kan ta itu med den biten. 😊 Tack.

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s