Fy för sören …

… vilket jäkla väder. Vaknade runt halv fem imorse av att jag trodde hela huset skulle flyga iväg. Var som om det svepte förbi en stor tromb. Helt galet och jag blev rädd … gömde mig under täcket och tog en kudde över huvudet … där efter somnade om lite lätt … och fick tankar/drömmar om att guldfiskarna flygit iväg med tromben, och ett önsketänkande om att färjan skulle bli inställd. Vilket jag inte borde önska efter sista gången jag var i Spanien och skulle hem, vilket jag inte kom på just hemresedagen, ni som följt min blogg vet ju vad som hände. 😆

Nä, nu packar jag ner och drar till solen …  fi fan vad skönt det ska bli att springa runt i klänning och fina skor. Slippa långkallingar, halsduk och poncho.

Har inte tid mer … Vi ses på en annan plats. 😄

#blogg100

58/100

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Fy för sören …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s