Wooohoo!

… när man vaknar tidigt, får kaffe i sängen och allt vad man nu behöver, med strålande sol utanför fönstret … kan det bli bättre? Nej, det tror inte jag. För skiner solen så mycket som den gör redan vid 08.30 … då vet man, det kommer bli en stekhet dag … underbart tycker jag, för strax ska jag iväg och möta kära gamla vännen i Marbella. Transportmedel blir katamaranen … jösses, idag ska jag tura, kommer bli sjösjuk. Sist jag åkte blev jag ju smått sjösjuk efter ca 20 minuter … nu ska jag sitta på den där i en timme, fram och tillbaka … 😮

Men pytt på det. Igår gick vi till La Catarina för det skulle spelas jazz …

20160501_220012.jpg

… ärligt talat, jag vet inte hur mycket jazz det var … hördes mer som blues och funk …

20160501_221111.jpg

20160501_225414.jpg

 … och han som spelade saxofon trodde nog att han var en superstar, som Mick Jagger eller nån. Dessutom hade de, eller någon annan hyrt in ”groupisar” som höll liv i luckan … alla pratade ryska och åkte till slut iväg med sin ”pimp” … 😂😂😂

Jag, The Bodyguard och Peter åkte vidare …

20160502_005441.jpg

… till Bar Six … och där drack jag … tro det eller ej, lite vin blandat med mycket läsk … och vatten! Måste hålla sig i form att orka med idag också 😉

20160502_010407.jpg

… Nu måste jag springa iväg och spy lite av sjösjuka … ;)😂 Förresten magisto gjorde en video till mig från i lördagskväll. Vi var på El Jardin som hade white party kväll, fast … inte var det många som var vitklädda, inte ens jag.

#blogg100
63/100

ÖgaMotÖga

Annonser

En reaktion på ”Wooohoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s