Vet ni vad?!

… Jag måste ju för sören åka ner snart till … Ja, ni vet vart. Kom på att jag varken har varit på Victor’s Beach eller Pedro’s Beach denna runda … det är faktiskt lite skam!!! Iallafall av att inte varit på victor’s … hur kunde det missas??? :-O

Victor’s Beach

Victors beach marbella

Pedro’s Beach

pedros

… jaja … jag får nöja mig med att sitta och glo här osminkad och okammad 😛  innan jag reser hem igen …

20160508_144119.jpg

… Jag får börja ta mig i kragen och förbereda mig mentalt för arbete imorgon … gaaahhhh, vad jag inte orkar. Det kryper för mycket i min kropp att jag är i totalt ofokus nu … Kanske skulle lämna det här sköna vädret ute, och gå in och glo på någon film? En rolig film.

#blogg100

69/100

ÖgaMotÖga

P.S. Jag vet vad jag ska göra kom jag på … ladda ner alla bilder till datorn från mobilen … sen kan jag roa mig med att döpa alla bilder som jag missat. Det är ju värdelöst att finna vissa här på bloggen, om man nu har lust till det, de som bara har en massa tusen siffror som bildnamn 😉 Ni vet vad jag menar.

Annonser

2 reaktioner på ”Vet ni vad?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s