Vilken natt …

… För det första hade jag assvårt att somna, svettigt i rummet trots öppet fönster, konstig känsla i kroppen, hinkat litervis med vatten och en obehaglig dröm. En dröm om att The Bodyguard hade en svart schäfer som var så snäll och fin mot mig … helt plötsligt blev hunden mer och mer på, bet mig i armen (ni vet så som vissa hundar gör, tar fast och håller), det blev värre och värre när jag sa åt hunden att sluta. Till slut nästan attackerade den mig, blev väldigt våldsam. Jag försökte bända upp käkarna till slut, lyckades … men då bet den mig i andra handen. Så fortsatte det tills jag vaknade någongång mitt i natten.

Måste googla nu och se vad det betyder. 😲😨

Och idag inviger jag ett par sandaler till jobb …

20160509_072841.jpg

… för idag blir det nog väldans varmt, både ute och inne i butiken …

20160509_072831.jpg

… usch vilket smutsigt fönster färjan har! Lite småäckligt faktiskt.

#blogg100

70/100

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Vilken natt …

  1. Usch vilken otäck dröm! Jag drömde faktiskt ungefär detsamma för ett tag sen….en hund skulle precis hugga mig i ansiktet när jag vaknade. Jag var nästan hysterisk när jag slog upp ögonen!
    Snygga sandaler!
    Ha en fin dag

    Liked by 1 person

  2. Lät som om du hade en riktigt obehaglig mardröm hoppas den inte betyder någonting otrevligt.. Ja nu har vi varmt och skönt hoppas det håller i sig.. ha en fin dag kram!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s