Planen för ikväll …

… efter arbete var ju att ta i princip första bästa flyg hem till Marbella, men nu blir det inte så … och jag gråter inga bittertårar för det, om ni tror det. Istället blir det snurrsnurr i Ängelholm med The Bodyguard, och jag är lika glad för det … kanske lyckligare om jag ska vara ärlig, skönt att han är på hemmaplan för en gångs skull, då vädret ändå är fortfarande ganska fint här.

2016-05-14-09.05.23.jpg.jpeg

… Vad ska jag mer säga? Hänt en del på arbete … en hel del förändringar. Både till det positiva och negativa … här vet jag inte riktigt vilket ben jag ska stå på. Måste nog smälta allt som jag fick höra igår, och ta en beslutning. Butikschef till 150% eller vara i samma position som jag är nu?

Jaja, jag har ju långhelg efter denna dag, så jag hinner väl sitta och grubbla och väga fram o tillbaka under de dagar …

En liten video från i Torsdags …

Hej då, och ha en trevlig Lördag. 🙂

2016-05-14-08.45.22.png.png

#blogg100

74/100

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Planen för ikväll …

  1. Ja, då har du lite att fundera på angående jobbet förstår jag!
    Hoppas du kommer fram till det som känns bäst. Och ha en fin lördag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s