Jag har ett …

… ärr på min haka. Ett ärr från en finnjäkel som kom för exakt ett år sedan, en finne jag inte kunde låta bli, vilket ledde till ”sår” och tog hundra år att läka. Vanliga fall har jag minimala finnproblem, de existerar knappt, har aldrig gjort, så för ett år sedan var det ett världsproblem för mig 😀 😀 😀

20160517_114653.jpg

… vad vaknar jag upp med imorse? Exakt samma problem, bara det att en verkar vara fyra, inom samma område … mitt på ärret! Det känns knöligt och fult, som om hela hakan var en stor finne … kan jag låta bli den/dem denna gång?

2016-05-17-11.54.18.jpg.jpeg

… men vet ni? Tur det finns täckstift och filter på kameran som blåser ut det mesta av skavanker man har … det är bara det att i verkligheten ser det helt annat ut. Hahahaha …

20160517_122827.jpg

… Lite typiskt är det ändå … jag som beslutat mig för att försöka ta en rökfri dag idag, och se hur det går … tror det kommer gå hyfsat bra faktiskt, då jag är mycket positiv och glad till det hela … än så länge … men om ett par timmar kanske jag är den suraste och argaste människa på planeten. Har en känsla av att jag kommer äta massa junk hela dagen, hur blir det då med hakan? Kommer de där små plupparna skrika av lycka och bli hur feta som helst? Typ, att jag göder dem? Från att vara deras värsta fiende, kommer jag bli deras superpolare …

#blogg100

78/100

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Jag har ett …

    • Hahaha … tänkte nästan skriva:”jag har bloggerskan Carita på hakan” … men tyckte det vore lite taskigt. 😉 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s