I förmiddags när jag …

… satt med The Bodyguard och hans mor, blev jag lite sugen på att skaffa mig en surfplatta … en sådan som hans mor, Kerstin har, The Bodyguard har precis köpt sig en ny fast Apple … jag vill inte ha Apple, jag vill ha en vanlig och billig … som kan bli min resekompis och bloggkompis.

Ni flesta vet nog att jag ofta bloggar från mobilen, i de flesta fall under min pendling, jobb och när jag är i Spanien. Den enda gång när jag bloggar från datorn är när jag är hemma i Sverige … orkar liksom inte släpa med den överallt, för stor och tung tycker jag. Det ska vara enkelt att ta fram och slänga ner i väska. Jag tänker inte använda den som en ”bildbank” … bilder kommer jag fortfarande ta med min mobil, och från den för över dem till wordpress … sedan blogga från en lite större skärm. Det är tanken.

Har ni erfarenhet av att blogga på surfplattor/ipads? Och om, fungerar det bra? Vet ni något bra märke? Vad ska man välja? Såg en Samsung som fått höga poäng … den kostar strax över 1500:- … är snål även där, vill absolut inte betala mer än 2000:- och det inklusive fodral.

Help!!!!

samsung-tab-10.1

#blogg100

83/100

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”I förmiddags när jag …

  1. Jag har en liten samsung som jag köpte för att ha som läsplatta. Funkar superbra! Fast bloggar… Det gör jag till 99,99 % från laptopen. Den får följa med överallt och är inte ett dugg tung och besvärlig att släpa på. Förmodligen för att det är Anders som har den i sin rygga… 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s