Ärligt talat, jag blev ordentligt tacklad …

… i en dörr på tåget idag … som en hetsig hockeytackling kan jag säga. Vad som hände var att jag och alla andra passagerare skulle gå av tåget, jag var sist, tror jag. Precis när jag hamnar i en dörr kommer tacklingen, det var två äldre damer på runt 90 år! De kom som ångvältar och tryckte ihop mig till ett spagettistrå! Mitt i dörren!!! 😨😨😨De snackade sin gamla danska, väldigt kraxigt, runda och kutryggiga och de var små, gick mig typ till hakan … men de var hårda som cementblock! Vet inte om de ens såg mig, för de bar solglasögon båda två. En annan gammal dam stirrade med stora ögon och gjorde en gulpmin. Ni vet, det är så här … passagerare går av först, de som ska in väntar tills det är fritt. That’s it! Men sen kan det vara svårt att tillrättavisa äldre, så jag höll käften och gick ut som ett spagettistrå, axlar och allt annat rättade ut sig till slut.

Tacklad har jag blivit hela dagen av tonåringar som invaderade butiken. Galet trångt, varmt, svettigt och törstigt … så mycket vatten blev det … även på väg hem …

20160524_181237.jpg

… Jag blev trött på vatten till slut så jag satte mig på Oh! och tog ett glas vin medans jag väntade på färjan …

20160524_190644.jpg

… sen blev det vatten igen, men bara att titta på. Och se, det har blivit så vackert väder här nu så segelbåtar är ute och flyter …

20160524_192442.jpg

… nä, nu är jag aptrött … vänta här … varför säger man aptrött? Hur är en apa trött, lika som oss antar jag … sån’t ser man ju tydligt oavsett vilken ras man är … eller jo, kanske inte på myror och andra räliga insekter.

Vi ses.

#blogg100

85/100

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Ärligt talat, jag blev ordentligt tacklad …

  1. Du gjorde nog rätt där.Det är farligt att kaxa mot damer som genomlevt andra världskriget och till och med kan ha minnen från det första.Hårda som flinta är de.Går fram som pansarvagnar gör de och fäller allt i sin väg.

    Liked by 1 person

    • Jag ska också bli en sådan …. eller inte. Får man lov att få ett rykte: ”Snallaste tanten på gatan”? Hahaha 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s