Hade inte sett …

… eller pratat med mina AW-vänner i Helsingör på en månads tid, så jag gick till baren igår och tänkte säga hej. Det var inte många på plats, bara Bjarne och bartendern. Men vi babblade på om allt möjligt, mest var det faktiskt om ipads/surfplattor som jag är sugen på att köpa. Men jag fick även prova på en ny shot som kommit in som smakprov i baren. Tyckte bartendern var lite snål som bara hällde upp knappt ett halvt shotglas … men efter jag svepte den var jag glad att jag inte fick mer, ännu gladare skulle jag bli om jag bara fick en droppe. Fy jeflar vad den var stark!!! Med stark menar jag inte stark pga alkohol, stark menar jag med kryddan Chili! Chilishot, med doft av lakrits och smak av lakrits första halva sekunden.

Ärligt talat, Läsare … jag trodde jag skulle dö. Mina ögon tårades och de rann, hela kroppen fick en chock och jag trodde magen skulle frätas sönder … never more är en sak som är säker.

Jag gillar stark mat med chili och andra starka kryddor … men asså, det här var ju en överdrift … fy satan i gatan!

Det är Chili Klaus som står bakom denna dryck … nu som inte vet vem Chili Klaus är får googla/youtuba … och så klart han är en danskjävel 😂

Det finns olika styrkor på dessa shot, den jag fick var på 12!!! Jag vill inte ens tänka på hur styrka 15 är … då dör man nog på riktigt 😨

Chili Klaus shot

Chili Klaus shot

… tog ungefär en halvtimme innan min kropp kändes normal igen, och jag blev bjuden på en öl för mitt mod.

Väl hemma tyvkte jag att såret på hakan hade läkt fint under dagen, då kom min son och påminde mig om att alovera är ju bra mot det mesta. Jag klippte av en bit från plantan vi har och smörjde på massa ”saft” på den exploderade finnen. Fifan vad det sved och kliade. Vaknade inatt och tittade mig i spegeln …. say what?! Exploderade finnen hade blivit helt svart och mörkröd! Den som mer eller mindre hade börjat bli hudfärgad och utan skorpor. Nu ser det ut som om någon har släckt en cigg på min haka!!!

Snyggt!

Godmorgon!

#blogg100

85/100

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Hade inte sett …

 1. Släckt en cigg mot hakan? Jag kan inte hålla mig för skratt,du är för rolig:-)
  Du får en hel del goda råd och här kommer ett till:pinka på finnen eller badda den med koskenkorva.

  Gilla

 2. Ojoj! Såna där shotar håller jag mig långt borta ifrån. Har nog bara smakat ett par i hela mitt liv, men har sett att de är farliga för människor 😀 😀
  Hoppas inte hela hakan fräter bort 😉

  Liked by 1 person

  • Jag dricker så gott som aldrig shot … men var tvungen att smaka denna, fast jag fick inte se flaskan innan jag tog ”supen”. Ska bara hålla mig till vin och öl.
   Hakan, ja, den är som den är … och det kommer nog bli ett större ärr än vad jag redan har/hade. 😦 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s