Känner mig så …

… lurad att jag vill gråta. Blir så förbittrad. Ni vet känslan när man tittar ut genom fönstret och ser … ser det man inte vill se. När man gick och lade sig glad och nöjd. Skit, man ska inte ta saker och ting förgivet.

Planerade att inviga min påfågelmönstrade klänning med silverskorna på arbete idag … gaaahhhh … vid midnatt började det blåsa upp, sen kom regnet. Men jag hade ett hopp, att det skulle gå över … jo, regnet har slutat, men det är grått och varken klänning eller skor passar in. Hade jag varit i Spanien hade jag förmodligen haft detta på mig oavsett, men här i Sverige går det inte … passar inte in.

Inte ens syrenerna fick mig på bra humör när jag gick förbi dem … då är det illa 😉.

20160526_065624.jpg

#blogg100

87/100

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Känner mig så …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s