Ipad på prov …

… kollega Fred kom med sin gamla Ipad till mig igår, sa att jag kunde testa den och se om det är något för mig. Glatt tog jag emot den och ville genast sätta igång, vilket jag inte kunde … för jag var i full gång med att rensa ett av lagren på jobb, och det ska göras innan jag sätter mig och leker. Så fort vi stängde butiken, hjälpte kollega Danne med att få in internetanslutning till den från min mobil. Funkar perfekt, sprang till tåget och satte mig tillrätta och tänkte prova göra ett inlägg från den … Nähä! Det gick inte … var tvungen först att installera wordpressappen vilket då så klart krävde Apple-ID. Skrev till Fred, jag fick inloggning … tror ni det fungerade? Nej! Skrev igen, fick några siffror. Nej, fungerar fortfarande inte.

Ipad

Så vad tror ni jag sitter och skriver på nu? Enkelt svar: Mobilen! som vanligt 😆😂😂😂

Tja, vi får se om det kan fixas när jag kommer på plats. Annars tyckte jag om att läsa era bloggar på den. Jag ser era bilder en aning bättre med den 😉

Ha en skön Fredag.

#blogg100

88/100

Annonser

29 reaktioner på ”Ipad på prov …

 1. ( går nu igenom dina inlägg för att se hur det blev med den där resan! )
  ipad- har gått länge och funderat på detta- kan inte bestämma mig… hur många apparater ska man ha????? Man har ju den bärbara- ett antal telefoner, stationär…ja, då är det padda som fattas…
  Ska bli kul att se hur det går för dig och vad du tycker.
  ( jag ser en stor fördel- att det är större- så man slipper sitta och fippla med telefonen hela tiden. )

  Liked by 1 person

 2. En padda är roligt att surfa med och titta på blogginlägg med mera men jag tycker inte min funkar att göra nya inlägg med då behöver jag min stora dator sen kan jag sitta och kika i paddan på kvällarna i soffan.. Ha en fin helg och lycka till med din nya leksak Kram!!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s