Nä, den där paddan …

… vill jag inte ha! Den lämnas tillbaks till Freddan på måndag. Köper en vanlig acer eller samsung, eller vad jag nu hittar istället. Jag dooog när jag läste en kommentar jag skrivit på Magdalena Graaf‘s blogg … käpp åt skogen med de där förinställda orden som jag inte såg igår. Som ”gravid i helgen” ??? Skulle stå ”göra i helgen” och något annat ord som jag inte kan tyda/läsa … hon tror säkert att jag är en dåre nu eller att jag var aspackad, vilket jag långt ifrån var. Nä, jag ska hålla mig till min mobil och köpa en vanlig surfplatta, inga konstigheter och annat ska få finnas i den. Dessutom får jag inte ner wordpress-appen och paddan stänger av program hela tiden.

20160526_205019.jpg

… det blev fint väder igår, så jag gick hem lite tidigare igår från arbete. Först över sundet. Slottet i Helsingör såg tomt ut …

Kronborgslott Helsingör Danmark

… likaså stranden i Helsingborg. Vad heter den egentligen Palm Beach? Tropical Beach? Eller? Men inte en palm i sikte …

Strand Helsingborg

… däremot var det full rulle på alla uteserveringar igår i Helsingborg, och det kan man ju förstå när det var så vackert väder på en fredag …

Bishop arms Helsingborg

Helsingborg

… även om jag tycker det är mysigt med uteserveringar och bland det bästa jag tycker om, är att sitta och pimpla vin på dessa, så var nog att komma hem och sitta i trädgården med ett glas ännu bättre och skönare …

Trädgård

… nu är det jobb igen … 6/7 …

#blogg100

89/100

ÖgaMotÖga

Annonser

9 reaktioner på ”Nä, den där paddan …

 1. Öhhhh iPad är en riktig padda. Typ originalet. Att du inte stängt av stavningskontrollen eller att du har en begagnad padda med ”fel” Apple konto kan du väl inte skylla på iPaden???

  Köp en ny istället, de funkar suveränt och är betydligt enklare att hantera än kopiorna (Android/Samsung/whatever)

  Liked by 1 person

  • Ja, vågar inte röra för mycket i den då den inte är min. Men den är jättegammal, finns inte ens kamera i den. Så har den småfel, som tex att den stänger ner sig själv mitt i allt. Så nästa vecka köper jag en splirans ny som jag har kontroll över. 😉

   Liked by 1 person

 2. Jag bara hatar när telefonen eller plattan gör sina egna hittepåord… Fast det kan ju bli rätt skojigt också.

  Anders skulle skicka ett mejl till jobbet en gång och bifoga en pdf-fil. När han hade skrivit klart så avslutades meddelandet med: ”Jag bifogar pedofilen”
  Haha!
  🙂

  Liked by 1 person

 3. jag döööööör! Fan vad roligt! Ja, det där med autokorr- det har jag stängt av för länge sedan. HATAR när det kommer helt andra ord än man menar- och har man då lite bråttom på det så…nejtack….folk tror man är lite tipsy ändå, behöver inte göra dom ännu mer oroliga!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s