Har absolut inget att …

… rapportera. För igår när jag kom hem var jag dödens trött. Har varit mycket folk i butiken hela veckan, och jag har satt igång med att rensa lager osv … full rulle med anda ord. Arbeta 6/7 i fullt ös varje dag tog slut på mina krafter lagom till Lördagkväll … men faktiskt så har det varit värt allt slit 😉 . Så jag var glad när jag kom på färjan …

Färjeanländning

… och ännu gladare när jag kom hem. Första jag gjorde var att hälla upp ett glas vitt vin, slängde mig i soffan under en filt … drack knappt halva, sen somnade jag. Vaknade upp och 99,9% av min kropp bad mig ligga kvar och fortsätta sova där … medans 00,1% bad mig gå och tvätta mig och fortsätta sova i sängen. Vem vann?

Jo, den där 00,1 procenten … det var hårt. Ett litet meddelande sen kraschade jag igen och klockan var nog inte ens 23.00 … tror den låg lite över 22.00 faktiskt … sen om det var 22.05 eller 22.50, det vet jag inte … och jag skiter i vilket också, om jag ska vara ärlig.

Enda nackdelen med att somna så tidigt är väl att jag vaknade pigg som en mört klockan 05.35 … men lyckades ändå somna om, tack o lov. 09.30 kom jag upp idag … Nu kaffe och bloggande, läsande av era bloggar, ni som har, ute på balkongen.

Funderade ett tag på om jag skulle åka till Ängelholms havsbad och lägga mig i en grop, för idag kommer det bli superfint väder … men jag kom på precis när jag bestämt mig att åka iväg, att jag och mina syskon med barn ska ju ha en grilldag idag … jag ska grilla cevapcici och göra en jefligt stark tzatziki, så det så … Nu är uret 10.34 och jag måste fortsätta läsa era inlägg och titta på era fina bilder innan jag slänger mig in i dusch och förbereder dagen.

Villfarelser

#blogg100

90/100

ÖgaMotÖga

P.S. Det blev många siffror i detta inlägg … man kan nästan tro att jag älskar siffror. .-D

Annonser

4 reaktioner på ”Har absolut inget att …

  1. Det är bra att vakna tidigt.Gärna klockan 5 så har man timme till sex.Oj,det blev visst ännu fler siffror men gött e det.
    Ha en fin grilldag! Ja,idag är det rikigt varmt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s