Jag vet att …

… ni, en hel del Läsare som bara väntar på att jag ska resa till Marbella snart igen. Då kan jag glädjeligen ge er besked … inte lång tid kvar nu, dock lite längre väntan än planerat … men också mycket tidigare än planerat från först i början 😀

Vi kan väl säga så här nu … Klart och Betalt!

2016-05-30-13.45.11.jpg.jpeg

… och bikini ska med denna gång … kan ju passa på att slappa vid poolen en dag när det blir så skönt och varmt, och när den andre jobbar, he he …

2016-05-30-14.32.31.jpg.jpeg

… så min dag idag är väldigt lycklig och bra idag. 😀

wp-1464612129479.png

#blogg100

91/100

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Jag vet att …

  1. Naa,jag väntar inte speciellt på att du skall resa iväg men det är ju bra att du tar bikinin med så vi kan få lite grant att titta på.Min dag har varit bra,städat hela huset.Det är ju bra ifall man skulle få oväntat besök.Fast det har inte hänt ännu och lär väl inte hända enbart för jag städat huset.Solen skiner igen och livet leker åter.Flaggan i topp så att säga:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s