Nu ska ni höra …

…jag har varit en shoppeloppa idag, eller inte … så mycket. Bara lite … Började lite smått med ett läppstift …

20160531_202300.jpg

… vidare att betala skräckräkning, igen, för mobilen … vidare att möta sonen på Elgiganten, vet ni … mina favoritaffärer är faktiskt Elgiganten och Bauhaus, fråga mig inte varför, det är bara så …

För det första hoppade jag av bussen en hållplats för tidigt, så jag fick gå förbi Väla,  ni som inte vet vad det är, så är det ett gigantiskt shoppingcenter utanför Helsingborg. Och där inne har jag inte varit på flera år, alldeles för stort! Blir matt bara jag ser byggnaden …

Väla

… vidare förbi IKEA,  galet stort det också …

Ikea väla

… förbi MAX, Örk vad det luktade fettos, alltså os av fett … säger bara så ni inte misstolkar mig …

Max Väla

… yay, jag kom fram, och undrade vart sonen var, jag går in …

Elgiganten

… undrade ännu mer vart han var, och jag funderade vart själva ”ingången” var till varorna … tills jag öppnade ögonen ordentligt och såg vart jag var … fel entré … :-/ … Sonen kom springande och undrade om jag var blind, för jag hade tydligen tittat på honom men gått förbi, hahahaha … jag,  så bra syn har jag 😀 …

20160531_181008.gif

… vad kom jag ut med till slut … jo den här … woohooo! Äntligen känner jag mig lite ”modernare” 😀

Samsung surfplatta

… åkte vidare för skoköp till sonen … vad händer då? Jo, ett par enkla linnen snubblade över mig, det kan aldrig varit jag som snubblade över dem, he he … tre enkla trasor hamnade i en påse …

Cubus linnen

… tillsammans med en bikini …asså, till och med jag som är typ världens mest plattaste,  känner mig som Victoria Silvstedt i den där överdelen, hahahaha … rodnade själv framför den där spegeln och undrade vart allt det där kom ifrån … 😉

Cubus blå bikini

… Så nu har jag skrivit mitt första inlägg på den här plattan, och det gick väl hyfsat bra 😀

#blogg100

92/100

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Nu ska ni höra …

  1. Klart jag vet vad Väla är, har till och med varit där ju 🙂

    Jag har också en Samsung Galaxy Tab – fasen vad moderna vi är! 😀
    (Fast jag envisas med att skriva mina inlägg på knätoppen 😉 )

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s