Ni vet … ibland kan …

… saker och ting hända. Att man kanske inte kan göra inlägg på bloggen. För det kanske händer för mycket. På jobb händer det  förändingar, till mycket positivt kan jag meddela. Vad som händer  avslöjar jag  inte ännu.

Men vet ni?!

Jag hann inte ens fram med min nya kompis att visa mina kollegor, förrän de tog beslag på denna platta … och de provade kameran! De var nog lite skakiga … av upphetsning  …. jag vågade inte fråga om de hann få utlösning innan jag tog min nya kompis i min famn …

wp-1464780346526.jpeg

… mina kollegor är goa o söta … men ibland blir det för mycket, och jag vet inte om jag skratta ihjäl mig, eller inte!

Kan säga så här: Kommer inte ihåg nu vad jag skulle säga …

Slänger in denna då tills jag kommer ihåg … 😂

Villfarelser

  … har suttit i möte typ mer än halva dagen, så väldigt lite har gjorts i butiken … måste skylta om. Har en ide! Så fram med pyssel …

Pyssel

… och göra lite fantasiblommor …

Pyssel blommor

… vad hände sen?

Helsingborg

… så klart jag hamnade i Helsingborg!

Nu vill jag hem! Vi ses/hörs … 😂

#blogg100

93/100

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Ni vet … ibland kan …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s