Var är jag?!

… vet det knappt själv längre … Danmark, Sverige eller Spanien??? Känner mig lite vilsen idag … kan bero på att ”någon” ringde och väckte mig liiiite tidigt imorse, mitt i en skön dröm … minns typ ingenting vad som sades under det samtalet. Bara att jag sa att jag skulle ringa tillbaka om en halv timme, vilket blev efter en timme plus 😂. Japp, sån är jag.

Palmer

… nu iväg (ledig dag) för lunch med en god gammal väninna jag inte sett på år och dar … kul ska det bli! 😄

#blogg100

94/100

ÖgaMotÖga

Annonser

2 reaktioner på ”Var är jag?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s