Det blir ett snabbt …

… inlägg nu. Anledningen till det är för jag svettas ihjäl … hela dagen har jag hållt på att svettas ihjäl, så enkelt är det. Ett under att jag inte dött. Det är tack vare att det finns vatten i kranen … druckit sjuuuukt mycket idag, ändå har jag bara varit och tömt blåsan en gång under hela dagen … snacka om att svettas ut allt! Normala fall är det kissepaus typ en gång i timmen …

Nu sitter jag på Oh! Enda sällskap jag har är ett glas vin och en hund, fast hunden är lite på avstånd … vilket jag tycker är synd, då jag gärna skulle vilja gosa med den. 😊

wp-1464975780862.jpeg

… så vad gör ni?

Bitmoji

#blogg100

94/100

ÖgaMotÖga

Uppdatering ca två minuter efter … Bartendern tyckte jag skulle få sista ”slatten” från vinflaskan … nu sitter jag med ett fullt glas igen … de gillar mig tror jag. 😂😂😂 Hunden har gått hem … ensam och övergiven är jag nu … 

Uppdatering 2 … jo, jag är inte i Spanien ännu! Tanken var att jag typ skulle resa nu och vara på plats, mysa på någon strandbar just nu … men nix. Marbella får vänta ett par dagar till … sen blir det wroooom! Vänta bara!!! 😁💖 jag har ju biljetter …

Annonser

6 reaktioner på ”Det blir ett snabbt …

  1. Det var en toppenbartender. Fler sådana och världen skulle vara en bättre plats att leva på! 😀
    Antar att det blir en liten paus i mitt bloggläsande och mitt kommenterande då jag åker ut och seglar, men sedan hörs vi igen!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s