Sjukt trött …

… och sjukt skönt. Att få sitta på Oh! i väntan på färja. Om jag är stammis där? Jo, det kan ni ge er fasiken på. Så pass mycket att jag börjat få extra mycket vin i mitt glas 😆 … De har ju öppnat en uteservering nu, underbart att kunna sitta ute i solen och blogga … bästa köp jag gjort på lång tid är nog denna platta. Min bloggplatta 😊 …

Oj! Helsingör

… man kan kanske tycka det är trist att sitta ute tätt på tågperronger, men det är det inte. För personalen och han som äger stället är sjuuuukt trevliga och myser till stället ner och mer. Och fler och fler hittar hit, det tycker jag är jefligt kul för dem som jobbar här. Man vet ju själv hur trögt det kan gå när man öppnar nytt, innan folk vet om att man finns. Men idag har de nog haft full rulle, galet mycket glas och flaskor överallt 😁.

20160604_182209.jpg

Och vet ni, jag är så förbaskat trött att jag vill gråta … samtidigt som jag känner nu efter ett knappt halvt glas vin att jag börjar piggna till … eller är det bara jag eller min kropp som inbillar sig.

Lördagkväll … kommer troligtvis innebära tidig säng för mig. Hoppas på lika bra väder imorgon också, kan hända att jag tar en tur till Ängelholms havsbad då … måste inviga min nya bikini ju.

Dags att gå genom passkontroll och in i färjan, och det är väl lika bra det innan solen bleker mina ögon och hår för mycket … och bränner sönder mina fötter och ben …

2016-06-04-18.29.08.jpg.jpeg

… Men kroppen behöver kanske vänjas lite … för inte är det lång tid kvar nu till mitt älskade Marbella och babe. ❤

#blogg100

96/100

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Sjukt trött …

    • Den är ganska nyöppnad, har väl varit lite ”osynlig” tills nu. De ska öppna en utomhusbar inom kort har de berättat. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s