Min nya favorit …

…. som jag längtar att få ner till Marbella, när jag hänger vid strandbarena eller nå’t … ner till poolen kanske … kan vi ta en liten närme titt på …

Fram …

2016-06-05-19.40.21.jpg.jpeg

… bak …

2016-06-05-19.39.51.jpg.jpeg

… kan också vara en vinklänning när jag bara hänger på balkongen …

2016-06-05-19.41.10.jpg.jpeg

… vet ni, jag hamnade i en matkoma tidigare idag. Lade mig för att se den sista snutt jag somnade ifrån. Serien var såklar ”Fear the walking dead” och så klart jag somnade strax efter de få minuter som var kvar av den … sen flydde jag ifrån zombiesar och krigare i drömmarnas värld 😂😂😂 … och ärligt talat tror jag att jag lägger mig igen och sover vidare, aptrött fortfarande … kommer bli några hårda dagar på jobb innan jag kan slappa i Marbella, längtar ner så jag går i kras snart … Åh vad jag bara ska göra ingenting, flyta runt bara och se vad som händer … denna runda har jag absolut inget inplanerat, det känns finfint. Troligtvis blir första lunchen hos Japanen på hörnan på Centro Plaza och vidare till antingen Pedros eller Victors …

Vi hörs/ses

#blogg100

97/100

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Min nya favorit …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s