Ni anar inte hur …

… lång tid det tog att stryka den där plisserade klänningen, speciellt längst ner, där var jag tvungen att vecka varenda miljarder veck så det inte skulle bli platt 😥, fast längre upp var det bara att tuta och köra som vanligt.

Har packat, ville ha med ett par byxor jag inte haft på mig på ca 1,5 år … ska prova dem tillsammans med en blus, fast egentligen är det en klänning … men röven har fått lite extra kilon på sig sedan jag flyttade ifrån Danmark, utan att jag märkt det … det blev ju en hel del nytt i garderoben under detta året och förra, och har inte märkt så mycket att jag ”svullit”. Vilket fall som helst den där klänningen som är som två-delad, blus och kjol i ett, den satt ju väldigt bra upptill, men kjolen … rövjeflen lyfter upp den så mycket att jag lika gärna kan gå i enbart trosor 😲😲😲. Det var där de gamla byxorna kom in i bilden … föckinihilvete … behöver inte säga mer än röfajefel! Min perfekta outfit sprack, inte i två delar utan i tusentals delar 😬.

20160608_195030.jpg

Jag fick ihop lite iallafall, så här mycket får följa med, vet inte hur jag ska orka bära på allt 😂😂😂

20160608_194752.jpg

Jag har dessutom fått ont i halsen … får inte bli sjuk nu!

#blogg100

100/100

ÖgaMotÖga

P.S. Brorsans dotter har fått de byxor nu … och min långklänning jag tänkte ha på bröllopet, men som även den sitter som korvskinn … 😩

Annonser

6 reaktioner på ”Ni anar inte hur …

 1. Haha..vilket härligt bju-på-mig-foto hihi.

  Jadu…..stryka sånt som är plisserat kan man ju bli vansinnig på.
  En ska vara vid gott mod, och ha massor av tålamod.

  Ha det gott och Kramkram.

  Liked by 1 person

  • Kommer aldrig mer köpa pisserade klänningar igen från webshops … de packar ju så paketet ska bli så litet som möjligt. 😂😂😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s