Nu har den …

… stora förberedelsedagen börjat. Så vilken tur att jag har en ledig dag. Synd bara att det är grått väder, annars hade jag förberett mig på pooldopp nu när brorsan äntligen fått sin i ordning 😆.

Vilket fall som helst började dagen med hårfärgning …

2016-06-08-13.20.58.jpg.jpeg

… med denna färg. Ingen idé att färga det mörkare, kommer ändå blekas i solen på två röda sekunder, var ju tvungen att fixa utväxt och alla gråa hår som kommit fram så där huxflux …

20160608_130149.jpg

… nu sitter jag och funderar hur allt kunde bli så fel. Inte att jag inte fick så långt, svalligt och ljust hår, det hade jag ändå inte räknat med … jag undrar varför jag inte blev lika snygg i trynet som hon på paketet, vilket fusk! 😭

2016-06-08-14.04.07.jpg.jpeg

… men jag gråter inga bittertårar. Jag är glad ändå, för jag vet att när make-up kommer på mitt tryne, och när jag får in retuschen, filter och rätt ljus i kameran, kommer jag bli sjukt mycket snyggare än hon den där … håret kan jag inte säga något om, det är som det är 😂😂😂

20160608_141102.jpg

… sen måste man ju vaxas lite, kan inte gå runt och se ut som en chimpans …

20160608_133013.jpg

… nu är det strykning som gäller, men inget i onödan, bara det som får följa med ner till España. Det känns lite motigt, får nästan ångest av att stryka den pliserade klänningen, måste få bort rynkorna, men hur lätt är det? Vill ju inte stryka bort vecken … hur ska jag göra?

20160608_132917.jpg

… kanske dags nu att tvinga mig själv till det där 😲 … Naglar ska ju målas och fixas också …

#blogg100

100/100

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Nu har den …

  1. Du är för härllig. Man blir så glad av dina inlägg 🙂
    Plissering o strykning, ingen bra kombo. För många många år sedan var jag på en riktig lyxresa till Singapore. Hade en vit plisserad kjol som inte var så vit längre (konstigt). Lämnade in den till hotellets tvätteri och fick tillbaka en en helt slät kjol!!! Inte en tillstymmelse till plissering kvar. Jösses vad de hade fått jobba med att pressa den kjolen. Den blev ganska så snygg även utan veck så jag bara skrattade och satte på mig kjolen.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s