Ja, som ni redan …

… vet, var jag en riktig surgurka igår … men det är över nu. Har fått sova, och det var lugnt på jobb. Har inte gjort mer än det nödvändiga och inte sprungit runt som en dåre som jag gör i vanliga fall.

Så nu är jag glad och väntar bara in tid … känns underbart att få sätta sig på flyget. Mina känslor för det är totalt motsatt från vad jag kände igår … ja, jag var så trött och på så dåligt humör att jag nästan inte hade lust att åka till Marbella … ville ju helst bara stanna hemma och sova och vara ifred 😀 Som det kan bli ibland.

Men nu är jag incheckad och redo med livsglädje och lycka i kroppen. 😀 ❤

2016-06-11-17.05.11.jpg.jpeg

 Vi ses där nere. 😀

ÖgaMotÖga

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s