Vi börjar om …

… från början. Känns som om jag ska dö vilken sekund som helst. Hinkade en flaska vin ensam igår efter jobb, för att jag skulle somna tidigt … vilket jag även gjorde. Klockan 03.00 ringde klockan, upp och hoppa din loppa skrek den till mig. Jo, tack för den tänkte jag, som for upp som blixten … vilket innebar att magen vände sig och jag spydde som en kalv! 😲 Vilket jag inte gjort på år och dar.

20160611_223732.jpg

20160611_212007.jpg

… vilket fall som helst, turen med tåg till flygplatsen gick väldigt fort … jag hängde inte med riktigt … pga halvt medlöshet kanske?

Jag blev ändå godtagen genom säkerhetskontrollen … efter en del vingel när de bad mig ta av mina silverskor (trodde jag skulle slippa det, med de öppna) … jag vinglade av bakfylla och trötthet så … *hjälp* vakterna skrattade åt mig, eller med mig, för jag skrattade själv så mycket över min klanthet där 😂

Skrattet tog slut när min väska gick in på extra kontroll … 😂

Men vet ni? Jag som är den snälla flickan fick passera till slut … och aldrig någonsin kommer jag ta ett flyg typ mitt i natten! Tackar mig själv för att bokat sittplats längst bak i planet, då alla andra säten är tomma … åh, vad jag ska sova gott!

20160611_225517.jpg

 20160612_044426.jpg

20160612_044440.jpg

… något som inte var tomt, var den här väggen …

20160612_045630.jpg

ÖgaMotÖgař

Annonser

14 reaktioner på ”Vi börjar om …

 1. Dricker inte du lite för ofta? Ta det försiktigt kära vän annars får Antonia och jag hålla dig under hård uppsikt.Du som är en bra och snäll människa vill vi inte se förvandlas till en fyllkärring.Ja,oron är uppriktig.Många stora och varma kramar till Dig!!Du tycker kanske att man inte har med det att göra och det har man ju kanske inte men ändå…Koppla av ordentligt på din semester och skit i flaskan.

  Liked by 1 person

 2. Trodde du tog Boskapstransport? Bra att du tänkte om.
  Hade nog mått lika dåligt efter en flaska på egen hand. Fast å andra sidan så blir det nog så när man har gäster…
  Välkommen till södern!!

  Liked by 1 person

 3. Halloj- måste verkligen stå på din sida- ibland bara måste man inta lite väl stora mängder alkohol…ja, jag vet- man är väl lite småalkis- men ändå! Jag känner igen situationen!!
  Är glad att du verkar ha åkt till varmare ställe!
  SKÅÅÅÅÅL!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s