Hahaha …

… glömde berätta vad jag gjorde igår. Går med mina stilett fransskor … klarar planktrappor, sandstrand och allt utan att fastna mellan springor. Vad händer tror ni? Jo, väl på asfalt, plana ytor … fastnar min ena sko i ett brunnslock!!! 😂😂😂 … och jag fick inte upp klacken, The Bodyguard trodde jag skulle bryta foten där … slutade med att jag var tvungen att ta av mig skon, vilket inte var så lätt med en kjol som visar hela röven när jag böjer mig fram … där kom The Bodyguard som en riktig bodyguard gör … ställer sig tätt bakom mig för att skyla rumpan … tills jag fick upp spännet på skon … hahaha, vilken syn för gudarna, eller de som såg … 😂😂😂 … ja, det var det …

Annonser

6 reaktioner på ”Hahaha …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s