Jo, mina kära Läsare …

… bloggaren inte fan gör det det (nu kunde jag tydligen inte länka av någon konstig anledning, men hon hittas under kategorin bloggar jag läser) undrade varför jag inte var i Marbella så länge, eller rättare sagt: ”Va, är du redan tillbaka/hemma?” något i den stilen. Det är så här då …

Det är förändringar på jobb, och The Bodyguard kommer hem till Sverige snart för att stanna i en månad. Då tyckte jag först att det inte är någon idé att åka ner förrän slutet av Juli/Augusti, men jag kunde inte hålla mig borta från honom, värme och sol … så jag köpte helt enkelt en snabbtur ner … knappt tre dagar var jag där. Mycket väl värt, men kort tid!

Förändringarna på jobb är att han jag öppnade butiken med avgår som butikschef, och jag har helt enkelt ingen lust att gå in hundra procent som det. Även om jag agerat och haft en större roll och har råkoll på det mesta, gjort det mesta osv, förutom uppdateringar på webshoppen och det där. Vilket fall som helst ser jag med glädje att det kommer in en annan som butikschef, dock så kommer vi väl dela på allt då hon bara kommer vara i butiken två dagar i veckan … och vi skulle ha möte, som i torsdags, och det ville jag absolut inte missa … glad för att jag inte gjorde heller … det kommer bli great med den nya. Och på Tisdag är det jag som ”lär” upp henne 😆. Hon är ingen okänd person för mig då vi mötts förr, och jag gillar henne, bättre än Agnes kan vi inte få. Så jag är superglad!

Jag känner mig friare och mer kreativ för omvandling i butiken … helt och hållet på mitt sätt. Vad som känns har jag och Agnes väldigt lika mål. Mycket ska göras som inte kunde göras förr, som det här … tråkigt eller ej, det kan det vara, men jag är lycklig som en mus på ett ostbuffébord, utan att bli störd 😄.

20160617_162029.jpg

En annan sak jag är lycklig för är att jag äntligen funnit en klänning till bröllopet jag ska till. Efter att ha provat 7 stycken så var den första bäst! Passar exakt i längd och storlek … behöver inte sys något här inte. Fast innan jag bestämde mig, skickade jag bilder till The Bodyguard … han tyckte även min favorit … provade i andra färger också, men den här blir det …

Apjobbigt att fota i en klädaffär när alla stirrar. Men ville ju visa så vi/jag kunde bestämma mig. Om ni inte vet, så lider jag väldigt mycket av beslutsångest när det gäller vissa saker 😰 och ärligt, det kan vara asjobbigt att man bara vill sätta sig ner och gråta.

20160618_141744.jpg

20160618_141823.jpg

… yepp, det var det … måste dra vidare nu 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

10 reaktioner på ”Jo, mina kära Läsare …

  1. Så roligt att The Bodyguard snart kommer till Sverige och att han ska stanna så länge 🙂
    Skönt också att det har löst sig på ditt jobb!

    Superfin klänning!
    Ha en fin söndag

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s