Nu när alla mina …

… serier jag tittar på, så som ”Lucifer”, ”The walking dead” och ”Fear the walking dead” har sina avbrott, så tyckte sonen att jag skulle börja titta på en ny. Jag var lite skeptisk mot den nya och trodde den skulle vara väldigt skrämmande. Men jag gav den en chans igår. Vilket jag är glad för att jag gjorde. Hade dock lite svårt att förstå vad den handlade om, då den är lite speciell i filmteknik och regi. Det handlar iallafall om en präst och någon som är i någon form av en vampyr. Det visade sig som sagt att jag hade svårt att slita mig ifrån den och plöjde igenom de tre avsnitt som ligger upp på Couchtuner.city.

Serien heter ”Preacher”

Preacher

Preacher

Preacher

Preacher

… så jo, det kan vara bra att ha en son som är en serienörd, annars hade jag aldrig vetat om denna serie 🤗

Glad Måndag!

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Nu när alla mina …

  • Konstigt nog gillar jag dessa serier, vilket jag egentligen inte borde göra, då jag föredrar humor. Men dessa är ändå wow … och har en smula humor i sig … om då tar bort zombieserierna … men det är mycket om överlevnad och hur människan förändras i psyket och handlingar. 😊

   Gilla

 1. Måste erkänna att vi är riktigt tråkiga när det gäller att se på TV! Blir en stund på kvällen när vi krupit ner i sängen, men absolut inte på några serier 🙂

  Liked by 1 person

  • Jag är nog en söndagstittare, eller de dagar jag har ledigt … men ofta blir det inte mer än 40 minuter. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s