Eftersom jag var …

… ute och slarvade igår med The Bodyguard och inte kom hem, utan hamnade i Ängelholm istället, och att jag måste sova på arbete inatt pga att jag kommer inte kunna ta mig till arbete i tid imorgon … pga det där sk jefla midsommarfirande.

Jo, lite köp måste ju göras då … som det här: mascara, läppstift, tandborste, schampoo, balsam, nagellacksborttagning, nagellack och rakhyvlar. Onödiga köp det mesta av det, men jag måste ju ha något att göra efter stängning, eller hur?

20160624_123336.jpg

… läppstiftet är inte rött … otroligt nog! 😲 Tänkte att jag skulle prova annan färg, och tänkte att jag inte vill ha rött på bröllopet … utan satsar kanske mer på ögonmake-up än läppar. Men nu vet jag inte … kanske skulle blanda lite rött i detta, för att jag tycker läpparna ser döda ut, eller vad tycker ni?

20160624_123432.jpg

… och så var jag ju t ungen att köpa lite underkläder … vad som jag hittade var dessa ”kalsonger” … jo, jag har liksom inte tid att springa in till H&M, så det blev den första närmsta som ligger bredvid butiken … hahaha … 😂😂😂 Tror nog jag ska mörklägga rummet så inte The Bodyguard ser dem när jag ska sova. 👀🙈

20160624_130355.jpg

… usch, nu blev jag alldeles för privat. Bäst att avsluta här och käka upp min pizza … jag som inte ens gillar pizza 😨…

 20160624_130508.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Eftersom jag var …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s