Fick mig en…

… väldans överraskning idag/ikväll på färjan hem. Jag och Agnes tänkte ta ett glas vin … och där stod en man som heter Kaj … han sa till mig; ”Jag har en present till dig.” och började gräva i sin väska. Jag stod väldigt förvånad då jag knappt känner människan, tittade lite på Agnes och visste inte vad jag skulle säga eller göra. Fick en plastpåse i handen med något innehåll i … kände hur blyg, generad och röd i ansiktet jag blev och vågade knappt öppna påsen … men gjorde det till slut … där låg två böcker han skrivit … dikter. Jag gillar läsa det, enda som jag läser typ om jag ska läsa något i bokformat … jag blev väldigt rörd, glad och smickrad … tänk att en nästan okänd människa har tänkt på mig, sett mig pendla miljarder gånger, pratat lite med … och så får man en present, utan någon som helst anledning 😊.

Kaj Svensson heter han, och de böcker jag fick var de här två …

20160629_215035.jpg

Regn över Kraków” 

20160629_215148.jpg

20160629_215207.jpg

… ”Ännu på väg”

20160629_215228.jpg

20160629_215240.jpg

… Kaj är en väldigt trevlig människa, och vad jag kan minnas har vi bara pratat två gånger under  väntetid på transportmedel, men också sett på avstånd i ett års tid. Han är en sådan där som man lätt kan komma överrens med och lätt att tycka man känt i hela sitt liv. Jag är mycket glad av att få lära känna denna trygga och kloka man, som man gärna skulle vilja ha som pappa, eller inom släkten.

Jag var blyg resten av färjeresan … men glad 😄

20160629_200639.jpg

… Agnes försvann i bilden 😲 …

20160629_200554.jpg

… och vet ni? Jag har bokat tid hos en frisör till på lördag … vågar inte ge mig på mitt egna hår själv. Lutar lite åt den mittersta bilden i förra inlägget … men vi får väl se, frissan kanske har någon annan idé 😄…

Nu behöver jag sova … trött som attan …

ÖgaMotÖga

Annonser

15 reaktioner på ”Fick mig en…

  1. Nämen va kul.Då får du välja några dikter och kanske skriva dem här.Titeln Regn över Krakow låter ju spännande bara det.
    Jo,visst blir man förlägen av sådan oväntad och äkta vänlighet.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s