Tror jag svimmar …

… lite av lycka. Arbetet är mycket förändringar som sagt … på ett otroligt positivt och kul sätt, känner att alla börjar slappna av nu, den ”dåliga” stressen börjar lägga sig hos fler än mig. Underbart! Jag är glad!!!

Jag, Danne och Fred tog en AW efter jobb idag, det var himla trevligt … ni kan ju se här hur kul de tyckte det var, hahahaha 😀 …

20160630_181855.gif

… jag försökte jag med … men hade/har fortfarande ”stress” över bröllopet … hujedamig …

20160630_181950.gif

… Läppenna?! Hur jefla svårt ska det vara att finna det? Och annat misslyckat köp, 3 gånger!!! Gosh! Har haft stora samtal med sonen och mor hur fasiken jag ska göra på Lördag … Gaaahhhh! Ingen av oss tre har samma smak, allt känns som en pyttepanna nu …

wp-1467310781427.png

… men det ordnar väl sig mot slutet, eller hur?

ÖgaMotÖga

Annonser

14 reaktioner på ”Tror jag svimmar …

 1. Kolla isadoras sortiment. Jag grundar alltid med deras 68 nude, sen kan jag lägga över deras röda penna 36 ruby red, eller cranberry.
  Glöm inte att fråga efter pennvässare till pennorna.42 plum är också en favorit.
  Oftast avslutar jag med Max factors midnight mauve 711.
  Jag lägger på den på morgonen sen sitter den nästan hela dan. Bättrar på lite med läppstiftet vid eventuellt behov.
  Grundar alltid med min foundation 3 i 1 från Max factor

  Däremot skulle jag vara försiktig med Max factors lip finity. Den var också min favorit innan jag fick en massiv allergisk reaktion och i princip brände hål på min läpp. I ett år kunde jag inte använda något alls på min läpp. Känner till 2 som har fått samma problem, men de fick samma reaktion redan första gången, medan jag fick det efter flera års användande.

  Liked by 1 person

 2. Hoppas det löser sig med pennan har själv haft samma problem att hitta en läpp penna när jag behöver den samma sak med eye-liner finns alla möjliga varianter nuförtiden tydligen, har köpt flera stycken som jag inte gillade alls….
  Hoppas lördagen löser sig och hoppas du får en fin helg..
  Kram!!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s