Ligger lite efter …

… i dagar här på lilla bloggen, men så blir det ibland …

Söndagmorgon vaknades det med hotellfrukost, vilket är ganska skönt tycker jag. Allt är serverat, bara att hugga in … dock så är jag en person som har väldans svårt att få ner ”ordentlig” frukost innan jag varit vaken i ca 2 timmar … bara kaffe, och eventuellt ett ägg och lite bacon, så det märks inte att jag plockar från frukostbuffén om man säger så … bara kaffekannan visar att jag varit där 😆 …

Gick till Lunds station och hoppade på en tågbuss till Hässleholm, där började ösregnet … inte så uppiggande … i Hässleholm blev det tåg till Karlshamn … ösregn när vi kom fram. Det regnade galet mycket. När vi väl satte oss till rätta i huset vi besökte i Matvik, blev vädret en aning bättre …

20160704_124945.jpg

20160704_111452.jpg

… stugan vi fick sova i var den här, hur mysigt som helst …

20160704_111159.jpg

… det blev så bra att vi till och med kunde sitta ute och äta och dricka vin. Jag själv smet iväg ner till havet och stirrade mig blind på det. Skönt att bara sitta och glo, bästa av allt är att paret vi var hos har en privat liten sandstrand.

20160703_165743.jpg

20160703_165818.jpg

20160704_110951.jpg

… det blev en ganska tidig kväll i säng, vilket behövdes efter bröllopet 😊, även om jag inte drack så extremt mycket där så var jag nog en aning sliten 😅.

Måndagmorgon var jag ”hel” igen och det blev en liten promenad i skogen och smakade dess blåbär … om man nu kunde kalla dem blåbär då de var så små som ett halvt pepparkorn 😅 … men smakade blåbär gjorde de. Resten av dagen var det bara slapp i soffan under regnskurar, mellan dem satt jag ute i solen … pendlade mellan altan och stentrappan vid havet …

20160704_125033.jpg

… och tittade på de små båtar som kom farande titt som tätt …

20160704_152853.jpg

… sällskapet jag hade var den här irländska terriern som jag inte minns namnet på *skäms på mig* 😶

20160704_152749.jpg

… men visst är han fin den gamla kraken? 😍

20160704_152620.jpg

… jag blev faktiskt lite sugen på att ta mig ett dopp (bikini låg i väskan), men det enda dopp det blev var det här … knappt till knävecken 😅

20160704_153540.jpg

… När klockan började bli en aning mycket var jag tvungen att påminna sällskapet om att jag var ju tvungen att åka hem … Häpna miner blev det, det hade blivit ett totalt missförstånd. Jag trodde vi skulle ha en övernattning, men resten av sällskapet trodde två … så den dagen blev jag utan mat 😑 … Fanns inget annat att göra än att tacka för mig och resa hemåt … ensam. The Bodyguard stannade kvar med de andra … lite surt för mig att jag var tvungen att arbeta dagen efter … jaja, shit happens … får hälsa på igen en annan gång. 😊

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Ligger lite efter …

 1. Frukost äter jag aldrig det fungerar inte måste gå ett par timmar första..
  Känner mig nästan illamående ibland när min sambo trycker ner den ena mackan efter den andra fast han nyss vaknat usch..
  Jättefint och vackert ställe ni var på härliga naturbilder och hunden var fin..
  Synd att du var tvungen att åka hem.. men som du säger så blir det ibland.. Jättefin inlägg det här kram!!

  Liked by 1 person

  • Tackar för det. Jo, min mage vänder sig också när jag ser andra mata in tugga efter tugga eller slev efter slev. 😅

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s