Liv i luckan …

… i Köpenhamn, eller liv i luckan och liv i luckan, det är iallafall massa Jazz överallt. Jazzfestivalen är igång … ganska trevligt när man står i butiken och det kommer jazzmusiker spelandes utanför, svänger lite så där skönt 😊

Nu är det så att jag råkat radera ett par bilder av misstag, till och med ”turisttåget” som brukar köra förbi här … och som jag alltid missar att fota … igår lyckades jag, men som sagt, råkade radera 😩.

Vilken tur då att Magisto hade ”snappat” upp den bilden innan dess, och tog med den i sin snutt till mig (länge sedan nu jag gjorde någon Magistovideo själv, hinner inte förrän appen fixat till mig 😅)

De få bilder som blev kvar i min kamera … två stycken! av 7 st. Ha!

wp-1467876024775.jpeg

20160706_181718.jpg

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Liv i luckan …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s