Ni ska bara veta …

… hur taggad jag är 😄 … Nu vet jag, efter att ha blickat över saker och ting. Nördig som jag är inom teknik, program och sån’t där, så kommer jag köra på vetgirigt (kan man säga så?) och med glädje … Och kom inte och säg att jag är för gammal, trots 40+, jag kommer väl förmodligen få arbeta tills jag är 80 bast, så varför inte då gömma sig bakom en skärm … 😂

2016-07-08-13.41.52.png.png

2016-07-08-13.46.17.png.png

Agnes var också så söt att hon kom med en ny ”duttpenna” till mig, då den jag fick av The Bodyguard tillslut blev helt nersliten och sprickig i gummit av allt mitt dubbelklickande på alla skärmar jag kom åt 😂😂😂

Denna har till och med en blå Swarowskisten 😍

20160708_144339.jpg

20160708_144322.jpg

God eftermiddag.

ÖgaMotÖga

Annonser

3 reaktioner på ”Ni ska bara veta …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s