Bra arbetsdag …

… var det igår. Nöjd. Glad. Agnes slet som ett djur på det stora lagret, och jag kunde inte hjälpa henne, för jag hade annat att sköta … som kunder.

Så vi tyckte det var en bra idé att ta en öl på Kultorvet när vi bommat igen butiken.

20160708_185733.jpg

20160708_185644.jpg

… men en öl blev två, då vi blev stucked under ett stort parasoll. Ösregn! Ni anar inte hur mycket det regnade, som om någon där uppe hällde ett hav över oss … och så klart hade vi båda glömt våra paraplyn i butiken … och vi båda vägrade springa tillbaka för att hämta dem.

20160708_194503.jpg

… jag fick åtmindstone lätta mitt hjärta för henne och berättade om mina paner. Visst tycker hon det är tråkigt det jag har i plan, men hon stöttar och kommer vara vid min sida över mitt beslut, vilket känns mycket glädjande och underlättat. Och självklart kommer jag inte lämna henne i sticket så där huxflux … utan hon får gott om tid att komma in i Köpenhamnsrollen, tills hon känner sig helt trygg med den. 😊

Nu mot arbete … ha en skön Lördag.

ÖgaMotÖga

Annonser

4 reaktioner på ”Bra arbetsdag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s