Båt hit och båt dit …

… ibland känns det som om jag har mitt andra, tredje eller fjärde hem där …

Vissa dagar känns det tugnt att pendla och man går som en robot, helt tom i skallen. Så kändes det igår …

20160709_183936.jpg

… tills jag stötte på Kaj (han jag fick diktböckerna av) i Helsingborg. Vi gick och tog ett glas vin på en uteservering och pratade om livet. Om nya möjligheter när de äldre åren kommer, resor, flytt, kärlek … han är nyskild och tycker det är väldigt jobbigt med seperation och flytt. Ja, vi pratade om allt mellan himmel och jord.

The Bodyguard ringde, och jag åkte vidare till Ängelholm, men innan dess hann jag stöta på syrrans sambo Peter, Ludde med vänner, Lisbeth som jag inte sett på flera månader, med henne och hennes son tog jag mig tid att ta ett glas vin … allt inom en halv timmes tid … och mitt i allt dyker det upp ett väldans välbekant tryne … syrran. Inte är det ofta man stöter på så ”många” ansikten under en knappt fem minuters promenad … var som en speed date. Inte för jag själv har varit på en sådan, men sett på TV 😂 …

20160709_213829.jpg

… The Bodyguard mötte mig på vägen i Ängelholm, vi tog en öl på samma gamla ställe på torget … för mycket fulväder att sätta sig på Åkanten … tänkte gå vidare, men det ändrades väldigt kvickt. Jag orkade inte, han orkade inte … lusten fanns inte heller så vi gick hem, tog ett glas vin istället.

ÖgaMotÖga

Annonser

6 reaktioner på ”Båt hit och båt dit …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s