Lugna dagar …

… det kan jag utan att ljuga att det varit. Känns mycket konstigt. Som om tiden står still … är inte riktigt van vid det.

Tro det eller inte … jag sov länge igår … väldigt länge. Minns inte när jag vaknade runt 13. 00  …

Hjälp!!! 😲😲😲

Förmodligen behövde jag det, var schvajnigt trött hela förra veckan. Jag gjorde absolut ingenting … ingenting. Vi tog en liten promenad i Änglahålan, där möttes jag av en fin färgklick i en tunnel … blir lite glad av att se det här … sköna färger för mina ögon.

20160710_181244.jpg

… vidare runt, och här byggs det en ny bro över Rönneå …

20160710_182009.jpg

… just detta konstverk vet jag inte om jag ska skratta eller gråta över. Speglingen av framtiden? Fast, spegling o spegling … just precis så är det, ingen lögn …

20160710_183845.jpg

20160710_183902.jpg

20160710_183917.jpg

… drack en öl på torget, sen hem och glo på en serie …

Idag vaknade jag en aning tidigare, lagom tid till att butiken öppnade … vilken tur för mig att jag har en ledig dag idag 😎 … ska inte vara så länge i Ängelholm, bör åka hem till mig och ta hand om lite tvätt … 😣

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Lugna dagar …

  1. Wow! Sova till klockan ett. Jag tror att du låg ”back in sleep.” Verkligen nutidskonst. Jag känner mig lite beklämd ibland. Håller kanske på att bli trist gammal. 🙂 och kämpar emot att bli slav under mobilen. Ängelholm var jag ofta i när jag bodde på Bjärehalvön.
    Kram Bosse

    Gilla

  2. Jag gillar när dom målar fina konstverk på gråa, trista ställen. Tyvärr är det en hel del som bara klottrar, och det är inte alls lika kul…

    Gillar det där konstverket med tjejen som pickar på telefonen också 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s