Solskensmorgon …

… precis så är det. Efter regn, grått, regn, grått, så är det ju nästan så man kan tro att man hamnat på Jamaica 😆. Fast när jag såg de jackklädda människor som sög åt sig solstrålar  klockan 07.10 på morgonen förstod jag … jag hade inte blivit teleporterad. Attans också!

2016-07-13-07.10.21.jpg.jpeg

… och likaså, när jag såg ”Rökförbud, rökförbud, rökförbud, rökförbud, rökförbud, rökförbud … på varenda stolpe. 6 stolpar i raken … 😲

2016-07-13-07.11.52.jpg.jpeg

… Känner mig oförskämt pigg (än så länge) trots att jag somnade senare än vanligt. Tiden susade förbi igår kväll, men har man kul så har man. Jag lär, förbereder och har förbannat roligt med det här … Ja, tro det eller ej, jag gillar det jäkligt mycket, och det går hyfsat fort att lära … inte så svårt som det ser ut (än så länge). Men bitarna börjar falla på plats, mönstret börjar falla på plats, och jag är fullt med vad som ska göras och inte göras.

Obs! ÖgaMotÖga har inget med detta att göra, jag bara skrev det … för att fylla i för denna bild 😆😉

2016-07-12-23.00.47.jpg.jpeg

Glad Tisdag.

ÖgaMotÖga

Annonser

5 reaktioner på ”Solskensmorgon …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s