Klantarsel …

… precis vad jag är. Fick näst intill panik igår när jag kom hem, fått något ”skumt” brev från telia … öppnar det och det visar sig vara en påminnelse. Jag blev skitarg och börjar böla såklart, ja, så känslig är jag … näst intill skrek: ”Va fan, jag har för i helvete betalt den jävla räkningen!” Jag lovar er Läsare, svordomar haglade upprepande gånger. The Bodyguard ringde och jag spydde galla och snyftade över detta, att banken gjort fel och en massa annat 😳. Jag rotade genom alla mina teliaräkningar, hittade inget fel eller någon miss. Jakten fortsatte vid 05.50 imorse … vad ser jag då tror ni? Jo, att jag betalt fel räkning såklart … jag har legat en månad före … så istället för att betala Juni månad så har jag betalt Juli. Iof sig så är ju Juli’s räkning redan betald, en månad för tidigt … undrar hur mycket ränta de får för den? Så, bara att bita ihop och ta Juni’s nu … men vet ni … då kan jag ju nästan jubla att jag har en betalfri månad, och inte behöva betala fler teliaräkningar förrän sista augusti 😆.

Jaja, shit happens …

Något jag funderade över på färjan för en stund sedan är; Har Barbie blivit så omodern att hon säljs enbart för 79 spänn? Är det ingen som leker med Barbie mer? Nog vet jag att shopen på färjan har tax free, men 79 svenska riksdaler är fortfarande billigt. Trodde en Barbie kostade runt 200 …

20160714_073214.jpg

… nu ska jag slumra till lite här på tåget … den där räkningen tog all min kraft 😉

ÖgaMotÖga

Annonser

13 reaktioner på ”Klantarsel …

  1. Men hallå, en påminnelse är väl inget att stressa upp sig för. Är det däremot typ tredje påminnelse och hot om inkasso då kan man väl bli lite hispig. Den första är just en påminnelse, en uppmaning till att kontrollera vad som hänt. Det kan ju vara fel hos mottagaren också. Där med inte sagt att man skall strunta i påminnelserna.

    Liked by 1 person

  2. Vissa Barbies är billiga, de som har typ badkläder kan gå att få för ett riktigt ”bra” pris. De som är lite mer avancerade är ofta svindyra. Svar från hon som köpt barbiedockor i massormassormassor.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s