Godissugen?

… jo, jag var väldigt godissugen när jag kom hem igår. Nu är jag väl inte riktigt så där godisglad, kak- och bakelseglad … visst kan jag ta något någongång ibland, men jag är långt ifrån en frossare, som jag faktiskt ibland önskar jag var. Bästa godiset jag vet är bl a det jag gjorde då igår sent på kvällen, det är godis för mig.

Dela tomater på mitten, ta bort det ”vita” i mitten. Finhacka rödlök och färska basilikablad, tärna ost …

20160714_215230.jpg

… släng över lite av rödlöken och basilikan, häll över med lite olivolja, salta och svartpeppra …

20160714_215615.jpg

… på med tärnade osten. Jag har helst färdigskivad ost som inte smakar speciellt mycket, vill inte att osten ska ta över smaken av basilikan (love basilika) …

20160714_215815.jpg

20160714_215826.jpg

… sen in i ugnen. Undertiden tomaterna är i ugnen tills osten smält och fått lite färg steker jag bröd med olivolja, pressad vitlök, salt och peppar … när det är klart skivar jag brödet till fyrkanter, ca 2*2 cm, så gott det går.

20160714_221519.jpg

… tadaaaa … klart! Bara att gapa och trycka in … fast, det är dumt att glufsa i sig så, tomaterna är ju sjukt varma … skållheta, om ni frågar mig … man får väl ta det lite försiktigt så man inte bränner hela truten, och det vill man inte.

20160714_221914.jpg

… super gott! Och som sagt, jag föredrar hellre det här ”godiset” än det ”vanliga” godiset som finns att köpa överallt … men jag erkänner, saltlakrits är jag svag för 😆

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Godissugen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s