Lars Winnerbäck …

… blev det för mig igår, väldigt oplanerat … oplanerat är bara förnamnet, för jag var på väg hem. Allt är systerysters fel.

Jag hade precis ätit på Tokyo 15 (vilket får ett eget inlägg senare) … ringde henne och skulle höra om hon ville komma dit, för jag ville äta mer, galet gott! Men hon nästan skriker: ”Kom till Sofiero … jag har en biljett över!!! Men du måste komma nu!”

Till vad? undrade jag … Jepp, som titeln till detta inlägg … Lars Winnerbäck skulle upppträda. Snabbt ringde personalen på Tokyo 15 och bokade taxi till mig, taxin kom och vi for iväg. Där stod syster viftande med en biljett i handen … gick in och Lasse började spela lagom till jag kom.

20160715_215532.jpg

20160715_215552.jpg

… det var en rolig impulsiv grej att hamna på, då jag ytterst sällan hamnar på konserter … sist var det Simple Minds, hösten/vinttern 2014. Sällskapet igår var ju min syster, hennes sambo och en väninna till henne … om vi umgicks? Njaaaa … syrran sa att hon druckit för mycket och ville hem och sova … somnade gjorde hon nästan på plats … 😲

20160715_215816.jpg

… men hon blev väl pigg  efter ett tag …

20160715_220403.jpg

… vilket fall som helst, jag såg knappt något för alla människor så jag och Peter tyckte det var en bra idé att jag skulle sitta på hans axlar. Kan säga så här … åldern blir påmind i sådana lägen, man är liksom inte 20 år längre, trots att man känner sig som det ibland … tog mig ca 5 minuter att klättra upp på axlarna, efter ett antal misslyckanden … nöjd blev jag när jag tillslut lyckades … om jag såg bättre av konserten? Nä! För jag hade fullt upp med att koncentrera mig att inte ramla av, och ångrade vad jag gett mig in på … sen för den delen kom det en vakt och sa Ajsenbajsen, så får man inte göra. Jag blev ganska lättad och glad över det om jag ska vara ärlig. Kändes som en befrielse 😂😂😂 Ner på trygga marken igen … på stabila ben. Jag kan säga så här: Jag rekomenderar inte att 40+are sitter på 50-åringars axlar offentligt.

20160715_221119.jpg

20160715_221152.jpg

… Syrran stack hem innan konserten var slut … jag skulle köpa en varsin öl till mig, Peter och Sussie … inte så enkelt som det låter, för jag fick springa sicksack fram o tillbaka för att hitta öltält. När jag väl får tag på öl med bricka … fick jag inte ta med dem till där vi stod! Jag hade missat/inte sett att det var staket och ett alkoholfritt område och ett alkoholområde. Där stod jag med tre stora öl och undrade vafan jag skulle göra av dem … dricka dem själv? No way!!! Så klok var jag igår. Slutade med att en av ölen ramlade i backen, den andra ställde jag bara på marken, den tredje drack jag halva av … ensam … och tittade mer på LasseBasse …

20160715_221249.jpg

20160715_221310.jpg

20160715_222127.jpg

20160715_221639.jpg

20160715_225025.jpg

… jag hittade inte de andra igen … förvirrad försökte jag få tag på taxi, hopplöst! Miljarder människor och bilar …

Fick till slut tag på syrran, hon beställde en taxi till mig … jag hittade inte den taxin. Trots att jag och chaffören hade kontakt … sen dog min telefon … stendöd! Tänkte då att buss kan man ju alltid ta … inte så lätt det heller. Ingen buss stannade då de var knökfulla med folk 😣 … bara en sak att göra … promenera från Sofiero in till stan, så jag började vandra. Helt plösligt blev det trafikstopp, sjukt mycket bilar … då var jag desperat, så jag knackade på ett bilfönster … jag fick lift … 😆 hela vägen hem till systeryster på Miatorp.

Där satt hon hos en granne, hon var utelåst … inga nycklar hem 😒 … efter ett tag kom hennes sambo och Sussie, hur de tagit sig hem har jag ingen aning om. Det blev inte så mycket prat, alla somnade ganska tidigt … runt 01.00 tror jag.

Jäkligt kul och spontan kväll … tålamod sattes på prov … överlevnad sattes på prov … klarade allt utmärkt. 😅

Nu i efterhand har jag fått reda på att det var ca 11000 i publiken, det är ganska mycket folk det.

Nu är det jobb som gäller, och tur jag knappt drack igår, mer eller mindre nykter faktiskt … och gissa om jag vaknade av en massa högljudda snarkningar imorse … crazy hur mycket det lät under syrrans tak.

ÖgaMotÖga

Annonser

8 reaktioner på ”Lars Winnerbäck …

  1. Jag skulle gärna lyssna på Winnerbäck. Tycker att det blir för jobbigt att stå i en stor publik dock. Vill helst ha en sittplats. Tyvärr blir det nog ingen tid att lyssna på Lars men vi har biljetter till Laleh i höst i alla fall

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s