Nu är det offentligt på arbete …

… att jag förmodligen kommer lämna min plats i starten på nästa år. Om det blir att jag säger upp mig helt eller får möjlighet till tjänstledigt tar vi senare i år. Vissa tycker väl jag är galen som lämnar en fast anställning utan attt riktigt veta vad som kommer hända i framtiden, men jag har ingen lust att planera 10 år fram … varför ska jag göra det? Och jag börjar bli ganska trött på att pendla, vara trött och inte hinna med det jag har lust till pga ca 4-5 timmars resetid varje dag. Jag känner mig nästan desperat av att lära mig nytt, mitt huvud håller nästan på att explodera av frustration över att det bara är där och inte får in några nya kunskaper … så jo, jag kommer läsa på distans med saker som intresserar mig väldans mycket + språk.

I många år har jag planerat, tagit reda på massa saker och ting och … planerat. Gett mig mod och styrka, vilket känns helt rätt nu över mitt beslut.

Så vad ska jag göra? Jo, idag efter jag fixat tråkgörat med tvätt, strykning och städ, har jag kollat efter lägenheter i Marbella … det finns hyfsade bra under den prisklass jag är beredd att betala, även mitt i centrum … om det är stort eller litet skiter jag fullständigt i. Huvudsaken är att jag har tak över huvudet när jag kommer ner, till att börja med. Och jag känner en stor lycka att äntligen … efter ca 5 år av funderingar osv, att jag formodligen är på väg om några månader. På riktigt, inte bara i tankar.

Har startat med att skicka efter personbevis osv, i början av Augusti kommer jag ha möte med handläggare och inskrivning, där efter blir det CSN, ja, jag är nog tidigt ute, men bäst är väl det, om ifall något skulle strula så har jag tid att fixa till saker … jag har även tid att spara ihop några slantar, för förmodligen förskottshyra osv. … internet får vi inte heller glömma, det är såklart det viktigaste.

Så, nu håller jag tummen att allt går smärtfritt. För jag är redo och på väg. 🙂

Häst marbella horse

ÖgaMotÖga

Annonser

16 reaktioner på ”Nu är det offentligt på arbete …

  1. Grattis till beslutet! Om det nu inte funkar så kan du ju alltid flytta tillbaka till SE igen. Bättre att testa sina vingar medan de orkar lyfta en än att senare i livet ångra att man intr följde sina drömmar!!

    Liked by 1 person

  2. Det är ju inte hållbart i längden att ha sådan restid varje dag Dessutom är det ju inte särskilt utvecklande att sälja lösnäsor över disk.
    Så fin du var på det där bröllopet! Håret blev ju superbra!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s