För sjutton …

… gamla gubbar! Inte en jäkel som gissat på ”Finn ett fel” under hela dagen! Okej, jag säger så här … så här ska det verkligen inte se ut! Kan hända att länken fungerar, jag har inte provat … men ska fasiken göra det strax … vilket fall som helst, det ska inte se ut så. 😅

wp-1468913299895.jpg

… sen blir jag förvirrad av det här … hur har de tänkt? Hur mer förvirrad ska man bli än vad man redan är? Undrar bara. Enda skillnaden är väl priserna? Men asså, olika priser, samma bolag, samma avgångstider, samma bokningsbolag … iallafall två av dem. Är det detta som kallas högsäsong? 😂😂😂

wp-1468957724357.png

… Nu ska jag ge ”Game of Thrones” en ny chans … om jag somnar ifrån den igen är en stor fråga, för just i skrivande stund, kom jag på att ett nytt avsnitt av ”Preacher” har kommit ut … eller vänta lite här … jag såg det igår va? Det avsnitt som var så räligt. Och jag minns nu att det är Tisdag och inte Måndag … Jösses, vad händer med ärthjärnan här? Lika bra att säga godnatt, mina sötingar till Läsare. 🤗

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”För sjutton …

  1. Ja jag får väl instämma med dom andra två ha ha men jag behöver inga glasögon min hjärna är uttröttad och lite less på bloggandet är mer på Facebook än här på wp. för tillfället man behöver inte anstränga hjärnan lika mycket där..

    Känns lite som att det bara maler på i samma takt då blir jag sömnig..
    men det går säkert över nu ska jag ut i friska luften och inte ens ha någon mobil 😦 Kram!!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s