Det var då ingen …

… rusch i butiken idag … men vem vill gå och shoppa en sådan här varm och vacker dag? Väldigt få kan jag meddela. Så det blev en hel del ”läsa på” av detta … mycket intressant faktiskt. Att lära sig att pyssla ihop bitarna 😆, ja, så nördig är jag …

20160723_153019.jpg

20160723_162511.jpg

… mellan varven blev jag sjukt bebissugen … när ska jag få bli farmor? Jag längtar så mycket efter den dagen (om den nu kommer). Har haft så söta och roliga barn som kunder idag så mitt hjärta smälter, åh vad jag älskar ungar … de flesta 😍. Borde jobba på dagis igen …

screenshot_2016-07-23-15-32-49.png

På väg hemåt nu, och ikväll blir det inget vin, måste vara klar i huvudet när jag ska tanka ner lite program på datorn 😆😉 … uj, vad spännande det ska bli 😅

Ha en skön Lördagskväll, alla ni rara.

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Det var då ingen …

  1. Usch,datorer och sånt ger mig svår ångest.Trycka på knappen och det skall fungera,det är min nivå det.Du kan ju själv skaffa en bebis.Du är ju ung ännu.Ha en fin Söndag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s