Kära Läsare …

… jag har tätt på förödmjukat mig själv idag att göra en vlog … men allt för er, kära Läsare. Tja, lite kul var det, men det tar alldeles för mycket tid, så det kommer inte bli någon vana det där, hahah … men fjantig som man kan vara ibland bjuder jag på mig själv … för sådan är jag. Var god och se min baddag medans jag kollar era bloggar 😉

Detta visar precis hur min dag varit faktiskt, och brukar vara, speciellt när jag badar …

ÖgaMotÖga

Annonser

11 reaktioner på ”Kära Läsare …

 1. Tack för att jag fick följa med på ett hörn! Roligt! Fast jag antar att det där med en vlogg tar en hel massa tid! Jag håller mig till skrivandet… Fast nu undrar jag en annan sak: Byter du till danska när du är på jobbet då eller? Själv förstår jag skriven danska bra, men talad danska är verkligen en helt annan sak!

  Liked by 1 person

  • Jag pratar danska på jobb, inte perfekt men en del … tycker det är svårt att komma in i de perfekta uttalen då det pratas så mycket norska, engelska, svenska, tyska osv i butiken, blir lite förvirrat då 😂. Många tror jag är från Norge när jag mest blandar ihop språken ….

   Liked by 1 person

 2. Haha! Underbart 🙂 Och jag förstod nästan allt trots att min ordbok blev kvar hemma i Torrevieja 😀

  Kan rekommendera en undervattenskamera ifall du blir själv med att bada nån fler gång 😉

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s