Baddag … även om …

… det är en aning fler moln än det var igår. Skönt vilket fall som helst. Även en aning lugnare i poolen denna dag 😊 Bara jag och sonen, än så länge. Har varit bollekar och bara varit flytande på Krokodillis och den andra flytmadrassen. Hjulet blev nog en aning misshandlad igår … som ni kan se här 😮 … inte så mycket att göra åt.

20160725_124418.jpg

… Det är så underbart skönt att få vara ledig i hela två dagar, känns som semester 😍. Det enda som saknas är The Bodyguard, men vår tid kommer komma framöver, varje dag, förhoppningsvis 😆.

Vet ni känslan att nu kunna ligga/sitta i solsängen och blogga lite … så skönt! Känna solen, lukta blommor, lukta nyklippt gräs, ha värme … så det gör inget att molnen kommer och skuggar lite grann då och då … jag är lugn, lycklig och har det jäkligt bra. Fast måste erkänna att jag längtar till de studier jag ska göra, för att ligga så här och bada titt som tätt, kan ju också bli en aning tjatigt i längden.

20160725_123232.gif

Härliga Måndag!

ÖgaMotÖga

Annonser

7 reaktioner på ”Baddag … även om …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s