Vingabruten och slö.

… Jeeezuz chriztuz … min nacke är kaputzki … ziesta behövdes.

Gissa om min kropp är färdig efter allt badande, träningsvärk och det känns som om jag är nära till nackspärr. Jag lyckades slå mitt vänstra smalben två gånger med lika hårda smällar på trappan ner i poolen, jag slog foten och på råga av allt är jag jäkligt lycklig att min hälsena inte small av efter att en pall ramlade rakt på den … blev typ ett skrapsår, men fasiken vad ont det gjorde …

20160725_124725.jpg

… sista doppet blev lite krodillek, stackaren, han är nog glad att han får några dagars via nu …

20160725_160147.gif

20160725_160311.gif

… sen blev jag trött och tog det lite lugnare …

20160725_160101.jpg

20160725_160436.jpg

… när jag kom hem blev det ännu lugnare, då var jag så färdig att det blev en glass och en timmes, eller mer lång siesta … och vet ni, jag orkar inte stiga ur sängen igen, men måste. Borde duscha av klor och smörja in mig, vilket jag inte orkade innan sömnen tog mig.

Lite ”Preacher” där efter kanske, och sömn igen … imorgon är det jobb som gäller *suck* … jag vill ha låååång semester!!! Flera veckors semester!

ÖgaMotÖga

Annonser

23 reaktioner på ”Vingabruten och slö.

  1. Det ser verkligen härligt ut 🙂 Jag tog mitt första dopp för i år i havet när vi besökte vänner i Vaxholm i går. Jag som aldrig brukar doppa mig ens om det inte är minst 25-26 grader, minst! Jag hoppade i och simmade i bara 20 grader. Men andra gången jag gick i vattnet tog det stopp, då kändes det som benen skulle frysa till is 😉

    Liked by 1 person

    • Visst är det lustigt det där. Första doppet kan ta låååång tid, men när man väl doppat sig är det hur skönt som helst. 2:a doppet är ännu svårare, 3:e doppet svårast, även om man vet att det blir ju skönt och man har klarat det innan 😁

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s