Förberedelser inför …

… Prideskyltningen som ska börjas på riktigt imorgon. Kul med färg! Annars har det varit väldigt lugnt i butiken, både på gott och ont. Gott för att jag har kunnat fixa lite i lugn och ro, och för min onda nacke, samt lätt träningsvärk i armar. Ont för det är inte de bästa försäljningssiffror som man vill ha … inget att göra åt, då folk föredrar att vara utomhus någonstans, bl a Bakken, Tivoli, Zoo, och andra ställen, för vädret har varit perfekt för det.

Jag började iallafall med ett perukhuvud som ska ut i skyltningen … lite lösfjädrar, pärlhalsband, ögonfransar … sen putsas till lite med en svätt hårspray och finare läppar, det tas imorgon, som sagt det är snart Pride i Danmarks huvudstad …

20160726_160326.jpg

20160726_160434.jpg

… och lite hjärtan som ska hängas … och ja, fler färger kommer till imorgon, orkade bara inte gå och handla fler papper nu i eftermiddags 😋 …

20160726_170302.jpg

… är sååå trött nu, längtar att komma hem … dock blir det inget hopp i säng, utan det är att vara social med en kusin med familj som är på besök hos mor & far. En kusin som jag mer eller mindre aldrig ser, för hon bor långt bort i Hälsingeskogarna någonstans, bland björn och varg. Varg vet jag inte, bara björn … så det ska bli himla kul att träffa henne 😄

Ha en skön Tisdagskväll.

ÖgaMotÖga

P.S. Jag börjar tycka att det är väldigt jobbigt att vänta med att resa till Marbella nu, det har gått alldeles för lång tid sedan sist *suck & stön*. Typ 3 veckor kvar … Gaaahhhhh! 😭

Annonser

2 reaktioner på ”Förberedelser inför …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s